Woodit je hrvatska tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u izradi visokokvalitetnog namještaja po mjeri. U izradi namještaja smo se pozicionirali visoko, što znači da ispunjavamo i najveće kriterije. Vlastita proizvodnja i logistika nam omogućuje organiziranost i predanost svakom projektu jednako bez obzira na opseg posla. Osim što se svrstavamo u sami vrh po izradi i kvaliteti namještaja, u ponudi imamo i mnogo zanimljivih i svjetski poznatih brendova.

U izradi koristimo isključivo najkvalitetnije materijale koji su dostupni na tržištu. Raspolažemo svim potrebnim tehnologijama kako bismo mogli izraditi baš sve što poželite. Apsolutni prioriteti su želje, očekivanja i potrebe kupaca, te stvaranje interijera koji privatnim i poslovnim korisnicima omogućavaju zadovoljenje svih potreba te pružaju osjećaj ugode i nadopunjuju njihov životni stil. Surađujemo sa mnogo dizajnera interijera i arhitekata te smo iz toga razloga veoma ponosni što ispunjavamo sve njihove zahtjeve i zato smo mi baš njihov odabir za izradu namještaja prema projektu.

Osim same izrade nudimo također i 3D VIZUALIZACIJU prema kojoj možemo realizirati projekt. Naš stručan tim će prepoznati sve Vaše želje i zahtjeve te prema tome pretvoriti Vaš san, ideju u stvarnost. Nudimo opciju „KLJUČ U RUKE“ koja je sve više zastupljena i koju su kupci prepoznali kao najbolju opciju u uređenju. S opcijom „KLJUČ U RUKE“ nudimo u suradnji s našim dugogodišnjim partnerima kompletno opremanje interijera i samim time ono što naši kupci najviše vole je da kompletno uređenje prepuste nama!

Brendovi:

SITS